Training is een oefenproces dat altijd gericht is op het verbeteren van het prestatieniveau in die vaardigheid.

 

 

Iedereen kan het beste uit zich zelf halen. Iedereen kan zijn eigen grenzen verkennen en verleggen. Iedereen kan de strijd met een ander en zich zelf aan gaan.

TrainerWL kan je daar bij begeleiden en je persoonlijk ondersteunen, zodat je dit seizoen die top prestatie kunt leveren die je altijd al hebt gewild

TrainerWL coacht en begeleidt al vele jaren atleten uit verschillende duursportdisciplines zoals wielrenners, triathleten, hardlopers en mountainbikers.  Iedere atleet heeft zijn eigen niveau en reden waarom hij of zij sport. Zo wil de één een paar keer per week een rondje lopen wanneer het uitkomt. De ander heeft een specifiek trainingsdoel en wil het beste uit zich zelf halen. Je trainer/coach kan vanuit een persoonlijke benadering, en zijn theoretische en praktische achtergrond, een trainingsschema op maat maken voor ieder niveau of gewenst doel. Aan de hand van een intake en een persoonlijk gesprek maakt je trainer/coach een schema op maat, wat naadloos aansluit bij je doelstelling en persoonlijke situatie. 

Training is het regelmatig systematisch toedienen van prikkels om de prestatie te verhogen.

 

 

Bij TrainerWL staat de atleet centraal, de trainer/coach opereert vanuit de achtergrond, volgt de atleet op de voet en is beschikbaar als de atleet daar om vraagt.

TrainerWL gaat er van uit dat je als atleet het beste uit jezelf wilt halen. Je doel is om aan wedstrijden deelnemen, wedstrijden winnen of die ene cyclo, marathon of triathlon finishen.

Voor het bereiken van al deze sportieve doelen is het dan ook fijn als een deskundige trainer/coach je begeleid.
Iemand die je helpt om het maximale uit jezelf te halen.

 

TrainerWL is de persoonlijke trainer/coach die jou coacht, begeleidt, motiveert, en ondersteunt.

 

 

 

 

TrainerWL
Deskundige individuele begeleiding aan duursporters