Testen


ONLINE TEST  TrainerWL
Veel atleten en vooral duursporters weten wat ze moeten doen om in vorm te komen. Ze trainen hard, kennen de trainingsprincipes en hebben alle benodigde apparaten zoals hartslagmeter, vermogensmeter, en/of een hometrainer zoals tacx of elite om te testen. Wat de meeste niet hebben is de wetenschap hoe een test te doen en hoe te berekenen/uitleggen! TrainerWL stuurt u alle bijzonderheden over de uitvoering van de test (sportspecifiek) en u stuurt ons de gegevens terug. TrainerWL verwerkt alle testresultaten en stuurt u de uitslagen binnen 48 uur terug (na ontvangst van uw betaling).  Nadat TrainerWL deze test uitgelezen en geanalyseerd heeft weet u  uw AT (Anarobic Threshold)  het bijbehorende vermogen/snelheid, de bij AT behorende hartslag, uw maximale hartslag etc. Wij geven u de verschillende hartslagzones zoals aangegeven in uw persoonlijke schema,  daarnaast geeft TrainerWL uw power (watt) zones (snelheid) en leggen u uit hoe deze te lezen en te gebruiken tijdens u trainingen.

Voor atleten met een vermogensmeter zoals SRM, Powertap, PolarP of Ergomo is het niet mogelijk om een test binnen af te werken. Om een zo nauwkeurig mogelijk berekening te kunnen maken zullen de atleten met een vermogensmeter een veldtest af moeten leggen. Dit houdt in de praktijk in dat je een tijdrit van 45 minuten moet fietsen.

Als je een online test aanvraagt vermeld er dan bij of je met een hartslagmeter of met een vermogensmeter eventueel in combinatie met een hartslagmeter test.
 
De online test kost slechts €25,- (vooraf te voldoen). Voor de atleet die gebruik maakt van coaching optie groen, paars of paars plus zijn de kosten €15,- Dit geld natuurlijk voor de extra testen omdat bij de coaching optie groen, paars en paars plus al 1 test inbegrepen is. Wil je meerdere testen per jaar doen dan kunt u 5 testen kopen voor de prijs van 4 (binnen twee jaar te gebruiken). 

Atleten die gebruik maken van coaching optie rood krijgen 3 maal per jaar een uitgebreide sporttest bij een SMA/Sportdokter of een andere gespecialiseerde instantie.

Online test Prijs: € 25,00 


Aanvragen aub via contactformulier.

Online test betalen op bankrekeningnummer: 162478038 rabobank.

Onder vermelding van je naam en t.a.v. TrainerWL online test.

TrainerWL
Deskundige individuele begeleiding aan duursporters