Trainer/coach TrainerWL

Trainen doe je zelf, coachen doe je samen.

                                                                                                                                                                                Walter Laurijssen

Coach Walter,

 

 

 

Sinds de start van TrainerWL is Walter de man achter TrainerWL. Walter volgde verschillende opleidingen met betrekking tot sport en inspanning. Daarnaast bezit hij verscheidene trainersdiploma`s van verschillende duursporten en krachtsporten en is gediplomeerd personal coach.

Deze theoretische achtergrond, zijn eigen ervaring in verschillende sportdisciplines en zijn ervaring in het begeleiden van atleten, gebruikt hij voor het begeleiden van zijn atleten.

Trainer/coach Walter is sinds 2004 woonachtig in het Brabantse Ulvenhout.

 

Walter is eigenaar en oprichter van TrainerWL.nl. TrainerWL is professioneel werkzaam in het coachen en begeleiden van duursporters. TrainerWL begeleidt atleten van verschillende niveau`s.

Recreatieve atleten variërend in leeftijd van 15 tot 70 jaar, atleten die tot de subtop in hun sport behoren en atleten van top niveau.

Zo begeleidde hij bijvoorbeeld een wielrenner naar de overwinning van een grote internationale cyclosportieve. Twee mountainbikers om de duchenne heroes te volbrengen. Hij begeleide een vrouw van 48 naar haar eerste marathon, en verschillende triathleten om hun eerste hele te finishen of een pr op de Olympische afstand te realiseren. Walter kan door zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van atleten, zijn eigen ervaringen als atleet en zijn theoretische achtergrond de juiste professionele begeleiding bieden die je mag verwachten van een persoonlijke trainer/coach.

 

Zijn kennis, communicatieve vaardigheden, ruime ervaring met motiverende gespreksvoering en positieve instelling maken hem tot de trainer/coach die hij is. Atleten die met Walter samenwerken, typeren Walter als communicatief sterk, duidelijk, confronterend, eerlijk, theoretisch goed onderlegt, soms streng en zeer ervaren.

Zijn motto is trainen doe je zelf coachen doe je samen

 

Hieronder een paar hoogtepunten uit de sportieve carrière van Walter.                                  

 

WK duathlon Powerman 2e en 3e plaats

EK duathlon 2e plaats

Marathon in 2.35 uur

10 km in 31.36`

Goud cyclosportieve La Marmotte

Top 50 Embrunman.

 


 

 


TrainerWL
Deskundige individuele begeleiding aan duursporters